Változásmenedzsment

A tatabányai mÉrtékadó Nők Társasága Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával konzorciumban sikeresen pályázott a Nők a családban és munkahelyen című, EFOP-1.2.9-17. kódszámú felhívásra. Az Európai Szociális Alapból finanszírozott pályázatnak köszönhetően a konzorcium a térségben élő nők családi, társadalmi és munkaerőpiaci  szerepeinek összeegyeztetése, a nők foglalkoztathatóságának növelése és az atipikus munkavégzés népszerűsítése céljából részesül a vissza nem térítendő támogatásban.

Reagálva az új helyzetre – a pályázat céljaival összhangban – új tréningekkel és képzésekkel várjuk a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt.

Image

Az eddigi programok mellett kidolgozásra került 3 képzéstípus, amelyek hozzájárulnak a rugalmasításhoz és az atipizáláshoz.

  1. csomag: Informatikai megújulás
  2. csomag: Határozottan home office-ból
  3. csomag: Rugalmasan a munkahelyen
  4. csomag: Virtuális asszisztens képzés

A pályázat keretein belül összesen 130 fő részére tudunk térítésmentes képzést biztosítani, egy fő pedig csak egy képzésen vehet részt. Ezen túlmenően bármelyik képzésünket biztosítani tudjuk, az árazás a megbízó személyre szabott igényeitől és a csoportlétszámtól függ.

Amennyiben a képzésekkel vagy azok megvalósításával kapcsolatban bármilyen kérdése van, keressen bennünket!

Kapcsolattartó:

Szokoli Bernadett, Szakmai vezető
mÉrtékadó Család és KarrierPont
e-mail: szokoli.bernadett@mertekadonok.hu
Telefonszám: +36 20 427 72 04