Rólunk

Kik vagyunk?

mÉrtékadó Nők Társasága színes programokkal, társadalmi kérdésekkel és megoldásokkal teszik teljessé a nyitott, érdeklődő, elsősorban tatabányai lakosok hétköznapjait.

Fontos számunkra, hogy havonta megrendezésre kerülő klubdélutánjainkon képezzük magukat, tanuljunak egymástól, közösséget építsünk, hagyományt teremtsünk és segítsünk.

Társaságunkban lehetőség nyílik arra, hogy a hétköznapok élhetőbbételjesebbé váljanak, és mind többen ténylegesen részt vegyenek a szűkebb környezet jobbításában.

A klubdélutánok mellett éves konferenciával és bállal, valamint a jóga nappal is színes programokat, találkozási lehetőségeket teremtünk.

Egy gondolat, ami életre kelt

Hosszú ideig csak elképzelés volt, 2012 őszén megvalósult, azóta pedig aktívan működik társaságunk. Alakulásunkkor négyen voltunk, ám hamar kibővült ez a csoport, és mára már heten alkotjuk a magját, annak a közösségnek, amely lehetőséget teremt hónapról hónapra a találkozásra a Tatabánya és környékén élő embereknek.

Klubdélutánjaink és rendezvényeink alkalmat teremtenek arra, hogy képezzük magunkat, tanuljunk egymástól, közösséget építsünk, hagyományt teremtsünk és ápoljuk azokat. Tesszük mindezt szórakoztató módon, beszélgetésekkel, eszmecserékkel.

Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy a közösségben való együttgondolkodás hihetetlen dolgokat képes valóra váltani. Társaságunkban lehetőség nyílik arra, hogy a hétköznapokat élhetőbbé, teljesebbé tegyük, és tevőlegesen részt vegyünk szűkebb környezetünk jobbításában.

Naponta tapasztalhatjuk, hogy valami ellen lényegesen könnyebb összefogni az embereket, mint valamiért… De nem akkor, ha nőkről van szó. Mi heten, igyekszünk összefogni az azonos értékrendű nőket és férfiakat egyaránt, egy inspiratív környezetben, ahol bárki kikapcsolódhat, fejlődhet és feltöltődhet.

2013-ban az „Év Önkéntes Szervezete” lettünk Tatabányán, amely elismerés csak tovább inspirál bennünket, hogy folytassuk, amit elkezdtünk és további mÉrtékadó pillanatot teremtsünk klubtagjaink és minden érdeklődő számára.

 

There are a variety of ways that you can pay someone to write your essay. Essay mills are a good option where they employ authors with different backgrounds. They will write high-quality work, including unique ideas and accurate information. You can also proofreading services place multiple orders , and assign the best competent writer to each. There are three advantages to essay mills.

If you’re seeking ways to increase your marks and get rid of the burden of writing an essay, you might decide to pay for essays. This has many benefits. The cpm homework essay can be very difficult to write especially in the case of juggling a full-time job and a tight timetable. It’s a relief to be able to get a professional writer aid you with these challenges. If you’re in need of research papers as well as an argumentative piece of writing or even a literary essay You can get a professional writer available to help you.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.