Esti coaching – Változz bátran!

A SÚGÓ kiadvány második fejezetével folytatjuk Esti coaching sorozatunkat. Ha ismered a kiadványt és már kitöltötted az ide vonatkozó részt, akkor itt az ideje, hogy együtt átbeszéljük, ha pedig nincs kiadványod vagy még nem töltötted ki, akkor közösen nekivágunk.

A téma a változás lesz, amely összetett és komplex folyamat. Talán már évekkel ezelőtt megfogalmazódott benned, hogy nem mehetnek így tovább a dolgok: megrekedtél.Mégis a változás jelenségéhez nagyon paradox módon viszonyulunk: egyszerre vágyunk rá és tartunk tőle, irányulunk felé és ellépnénk előle. Azt akarjuk, hogy úgy változzanak a dolgok, hogy ne változzon semmi. Mégis a változás természetes része az életünknek, így meg kell barátkoznunk vele.

Ennek mentén haladunk és dolgozunk abban a 2 órában, amikor a változás témakörét dolgozzuk fel.

Ha Neked is vannak kérdéseid, akadályaid, dilemmáid a változással kapcsolatban, akkor tarts velünk!

Időpont: 2021. november 4. csütörtök 18:00 – 20:00
Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPONT (2800 Tatabánya, Béla király krt. 69.)
Foglalkozást vezetik: Koch-Zuberecz Dóra tréner, coach, Szokoli Bernadett business coach

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Arra kérünk, ha NEM TUDSZ részt venni az eseményen, azt a programot megelőző nap 18:00 óráig jelezd nekünk a szokoli.bernadett@mertekadonok.hu e-mail címre. Nekünk nagyon fontos, hogy lássuk előre a létszámot! Köszönjük a megértéseteket és együttműködéseteket!

dátum

2021 nov 04

időpont

18:00 - 20:00

Helyszín

Tatabánya
Kategóriák

Szervező

Organizer Name