Munkaerőpiaci reintegrációs tréning

Rövidebb-hosszabb kihagyás után visszatérni a munkaerőpiacra - embert próbáló feladat. Az a pár év, amit gyermeked nevelésével, vagy szeretted ápolásával töltöttél, tátongó ürességként jelenik meg az önéletrajzodban. Úgy érezheted, hogy az eltelt évek alatt a szakmád, az iparágad tovább fejlődött - nélküled. Az is lehet, hogy kiestél a munkanapok ritmusából, s aggódsz, vajon vissza tudsz-e rázódni. Kisgyermekes szülőként pedig felmerülhet, hogy képes leszel-e ugyanúgy megfelelni az elvárásoknak, mint amikor még nem kellett az ovi nyitva tartásához igazodnod.

Ingyenes tréningünkön 10-15 fős csoportokban dolgozzuk fel a témát.

Ennek a tréningnek az a célja, hogy a munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők és férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, képesek legyenek rövid- és hosszútávú szakmai-magánéleti célokat kitűzni és megvalósítani. A képzésen gyakorlati eszközöket adunk ahhoz, hogy a tervekből tettek legyenek.

A másik fontos célunk, hogy a tréningen részt vevők a képzés végére felismerjék személyes erősségeiket (köztük olyanokat is, amelyeket talán éppen a “szünet” alatt sajátítottak el), felelősségüket a saját életük alakításában, fejlődjön önérvényesítésük, asszertív (erőszakmentes) kommunikációs készségeik. Kiemelten foglalkozunk az álláskereséssel, online és offline lehetőségek használatával, önéletrajz írással.

Ha szeretnél velünk tartani, írj egy e-mail-t a kepzes@mertekadocsak.hu címre! Hozd magaddal hasonló élethelyzetben lévő barátodat/ barátnődet is!

A tréningek folyamatosan, hetente indulnak 2018 szeptemberétől.

Tréning időpontok

No event found!
Klikk ide a jelentkezéshez!