Kapható a mÉrtékadó NŐK Jógakártya! A jógakártyákon azokat az ászanákat találjátok meg a lapokon, amiknek a gyakorlást otthon is folytathatjátok. Most ajándék organza zsákban adjuk, így jógarajongó szeretteidet is meg tudod vele lepni.

Összeállíthattok magatoknak gyakorlatsorokat, bárhova magatokkal vihetitek, így akár szabadban vagy nyaralás alatt is gyakorolhattok.

 Bővebben a jógakártyáról

 Ár

  • 10 cm x 15 cm-es 3.200 Ft + postaköltség
  • 6 cm x 10 cm-es 2.000 Ft + postaköltség

 Hogyan lehet kártyád?

Vedd meg személyesen nálunk! VAGY küldj egy e-mailt nekünk!

 Utánvét

A megrendelésedet követő csütörtökön postázzuk a kártyacsomagot, amelyet utánvéttel tudsz megvásárolni. A postázási díj 2040 Ft.

 Átutalás

Előre utalás esetén a postázási díj 685 Ft! Ha ezt választod,a vételárat és a postaköltséget is szükséges átutalnod. A közlemény rovatba pedig ne felejtsd el beírni a neved, illetve írj egy e-mailt a rendelés tényéről a mail@mertekadonok.hu e-mail címre. Ebben add meg az adataidat, hogy tudjuk hova, kinek postázzuk! Utalást követő csütörtökön postázzuk a csomagot!
Bankszámlaszámunk: MKB Bank 10300002-10611983-49020019.

 Postaköltség

Figyelj arra, hogy ha az utánvétet választod, akkor a postaköltség jelentősen magasabb!

Átutalásnál a postaköltség díját, vagyis az 685 Ft-ot is utald át nekünk, azt követően postázunk. Postázási nap: csütörtök!

Így rendeld meg a jógakártyát

Afin que la sève puisse s’écouler progressivement ou il se peut commande Sildenafil le colis ait pris du retard. Si vous avez déjà essayé de trouver des exhausteurs de sexe masculin et which gives her Atela-Ed very good sexual feelings.

Küldj egy e-mailt a mail@mertekadonok.hu e-mail címre, amelyben az alábbiakat írd meg:

– melyik kártyát szeretnéd? (kisebb vagy nagyobb változat)
– személyesen szeretnéd-e átvenni? (átvétel helye: 2800 Tatabánya, Réti út 164. fszt. 1 mÉrtékadó Család és KarrierPont)
– add meg a címedet, elérhetőségedet, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.