AnyaMenedzser 1. rész | Mi zajlik bennem?

Szokoli Bernadett Podcast

Kemény témával indul a második évad: Mi történik velünk a gyermekvállalás után?

Sok mindent eltervezünk a gyermekvállalásig, kivéve azt, hogy mi lesz utána – főleg, hogy a szellemi kapacitásunk hogyan fogjuk tudni lekötni.

Persze vannak saját terveink és ott a társadalmi elvárás, miszerint a gyerek mellett van a helye az anyának akkor is, ha már úgy érzi szüksége van a felnőtt társaságra.

Tanácsot kapni pedig nehéz, hiszen általában mindenkinek megingathatatlan elképzelése van erről, és szinte biztos, hogy ez minden generációnál más. A tanácstalanság viszont magával hozza az önbizalom hiányt és a szorongást.

Magára hagyjuk a gyereket csak mert visszalépünk a munkába? Felemészt, hogy más anyák mit gondolhatnak rólunk? Rossz anya, aki bölcsődébe viszi a gyerekét?

A jó hír, hogy nem vagyunk egyedül az érzéseinkkel! Pont azért hoztuk létre a hat hetes AnyaMenedzser programot, hogy segítsünk eligazítani a friss anyákat ebben a szokatlan helyzetben.

A részletekért keresd fel a http://motivaciosiroda.hu/anyamenedzser/ weboldalt.

A következő adásban arról beszélünk, hogy hogyan lépjünk magabiztosan és bátran vissza a munka világába! Legközelebb két hét múlva jelentkezünk.

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsak Facebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.


AnyaMenedzser - 1. rész
Hallgasd meg!

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsak Facebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.

Legközelebb két hét múlva érkezünk, még ugyan ezt a témát folytatjuk új kérdéssekkel, másabb dilemmákkal.

---

0:57 Gyerek mellől visszatérni a munka világába

2:35 Tervezzünk vagy majd lesz valahogy?

5:43 A gyerekek környezete számít. De anyának mi a jó?

14:30 Magányosan, szellemi kihívások nélkül. Mi az ellenszer?

20:05 Vissza a munkába!

24:20 Mit gondolhatnak rólunk más anyukák?


Hallgasd meg a többi adásunkat is!


Image

mÉrtékadó podcast Nőknek, akik vágynak a változásra. A két házigazda, akik egymást sem félnek coacholni, Koch-Zuberecz Dóri és Szokoli Detti.

A coachingnak hála mindketten tanulunk magunkról és reméljük, hogy beszélgetéseink során a hallgatók is közelebb kerülnek önmaguk megismeréséhez.


Kíváncsi vagy a többi adásra?
Itt találod meg!