A benned élő Istennő – 20. adás

Szokoli Bernadett Podcast

Ez a téma többször előjött már csoportos coaching alkalmával és az egyik kedvencünk lett.

A foglalkozás az azonos című Jean Shinoda Bolen könyv alapján készült és bár első hallásra spiritualitást is láthatnánk benne, a valóság ettől messze áll.

A szerző egy pszichológus, aki a női viselkedés mintákat kapcsolta össze a görög istenek archetípusaival, hogy ez által segítse az önismeretet.

A párhuzam működik, hiszen a könyv még Dórinak is segített az önismeretben és a különböző szerepekben való eligazodásban, pedig aztán ő nagyon szkeptikusan állt hozzá.

Nem csak önmagunk, de a körülöttünk lévőket is felismerhetjük a típusokban. A főnök, az anyós, vagy a saját gyerekünk viselkedését is könnyebben megérthetjük így.

A következő adás két hét múlva érkezik, amiben a szeretetnyelvekről fogunk beszélgetni.


Bennünk élő Istennők
Hallgasd meg!

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsakFacebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.

---

0:53 Shinoda Bolen - A bennünk élő Istennők

5:38 Az istennők és a női önismeret

8:44 Istennők a gyakorlatban

11:16 Hogyan segítheti az istennőd önmagad megértését?

18:48 Az istennők is változnak bennünk a kor előrehaladtával

12:38 Karácsonyi szokásaink, amikhez feleslegesen ragaszkodunk

14:09 Feladattervező


Hallgasd meg a többi adásunkat is!


Image

mÉrtékadó podcast Nőknek, akik vágynak a változásra. A két házigazda, akik egymást sem félnek coacholni, Koch-Zuberecz Dóri és Szokoli Detti.

A coachingnak hála mindketten tanulunk magunkról és reméljük, hogy beszélgetéseink során a hallgatók is közelebb kerülnek önmaguk megismeréséhez.


Kíváncsi vagy a többi adásra?
Itt találod meg!