Virtuális asszisztens

Image

A mÉrtékadó Nők Társasága örömmel jelenti, hogy elindította PROFESSZIONÁLIS VIRTUÁLIS ASSZISZTENS képzését, amely most bárki számára elérhető, aki szeretne otthonról, egyénileg dolgozni, akár külsős munkatársként vagy vállalkozóként.

Ne gondolkozz, vágj bele!

3. turnus start: 2020. szeptember 21.


Ha úgy gondolod, hogy:

  • Szeretnél online dolgozni,
  • Erősíteni mindazt a tudást, amire home office-ban, azaz az otthoni munkavégzésben szükséged lehet,
  • készen állsz új ismeretek elsajátítására,
  • nyitott vagy a rugalmas munkavégzésre,
  • esetleg már egy ideje azon töröd a fejed, hogy vállalkozóvá válj!

Akkor itt a helyed!

Ne gondolkozz, vágj bele!

Most térítésmentesen vehetsz részt a képzésen!

Jelentkezem!

Mi is az a professzionális virtuális asszisztens?


Ne tévesszen meg a megnevezés, a titkári feladatokon jóval túlmutat a virtuális asszisztensi munkakör. Lényegében szakember, aki távolról, akár saját otthonából, akár közösségi irodából támogatja megbízója munkáját.

Ha van saját szakterületed, HR, pénzügy, marketing, stb… akkor azt a speciális szaktudást erősítheted meg a virtuális készségekkel.

A szolgáltatási kört te szabhatod meg saját magadnak, lényegében csak rajtad áll, hogy mennyivel leszel több a versenytársaknál.

ÉS MÉG TÖBB! Képzésünkön olyan teljeskörű tananyagot biztosítunk, amellyel a napi teendőkön túl megbízód közösségi felületeit is megtanulod kezelni, jártas leszel az üzleti kommunikáció és a professzionális levelezés rejtelmeiben. Megtanulod, hogyan oszd be az idődet és hogyan legyél a legjobb a szakmádban.

Időpont:
3. turnus: 2020. szeptember 21-től 2 hét, hétfő - péntek 8:00 - 15:30 óra
Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPONT (2800 Tatabánya, Réti út 164.)
Jelentkezés módja: a jelentkezési lap kitöltése
Képzés feltétele: középfokú iskolai végzettség, Komárom-Esztergom megyei cím, korábban nem jártál nálunk oktatáson

A PROFESSZIONÁLIS VIRTUÁLIS ASSZISZTENS képzés “D” típusú felnőttképzésnek minősül, így amennyiben részt vettél az órákon és sikeres vizsgát tettél, tanúsítványt adunk a képzés elvégzéséről.

Annak, aki kimondottan otthonról szeretne dolgozni és olyan készségeket szeretne elsajátítani, ami az otthoni munkavégzéshez szükséges. Ilyen virtuális munkaköröket úgy is találsz magadnak, ha erre építed vállalkozásodat, már Magyarországon is van számos szabadúszó, aki ezen a területen tevékenykedik.

Azonban a képzés akkor is ajánlott, ha a jövőben részmunkaidőben szeretnél visszatérni az állásodba. Pl. gyermekvállalás után vagy idős családtag gondozása mellől. A tanultak segítenek abban, hogy elsajátítsd a kellő informatikai tudást, a megfelelő kommunikációs technikákat és a sok apró trükköt, amelytől megbízható, nélkülözhetetlen munkatárs lehetsz akár távolról is.

Tetszik a program, de még van kérdésed?


Keress bennünket a +36 34 742 746 irodai telefonszámunkon, amelyet nyitva tartási időben, hétfőn, szerdán és pénteken érsz el 8:00 - 16:00 óra között vagy pedig írj nekünk a kepzes@mertekadocsak.hu e-mail címre

Ha pedig döntöttél, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapot!

Ne gondolkozz, vágj bele!

Most térítésmentesen vehetsz részt a képzésen!

Jelentkezem!