Szolgáltatásaink

Tevékenységünk nem csak a munkavállalókra irányul, szeretnénk együttműködést kialakítani azokkal a térségünkben működő cégekkel, vállalatokkal, amelyek nyitottak a magánéletbarát szemléletre. Tréningprogramunk lesz atipikus munkavégzés témakörben, ahol a rugalmasítás lehetőségeit járjuk körbe és támogatást adunk a magánéletbarát szemlélet megalapozásához.

Hisszük, hogy a szemléletváltás valódi versenyelőnyt eredményez, így ha szeretnél erről többet tudni, szívesen vesszük jelentkezésedet.

Téged várunk, ha nyitott vagy az atipikus munkavégzési lehetőségek bevezetésére és:

  • döntést is hozhatsz erről cégvezetőként, részlegvezetőként,
  • ha HR munkatársként dolgozol,
  • ha szeretnél magánéletbarát szemléletet megvalósítani munkahelyeden.

2018-ban egy munkaadónak nem csak a munkaerőhiánnyal, hanem a magas fluktuációval is szembe kell néznie. Nem elég, hogy nagyon nehéz felelősségteljes, megbízható szakembereket találni, a céghez való hűségük miatt is főhet egy HR- vagy cégvezető feje.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy bérverseny van, és a vállalatok egymásra licitálva csábítják el egymás munkavállalóit - valójában a bér önmagában sem motiváló, sem megtartó erővel nem bír.

2018-ban egy munkavállalónak kiemelten fontos a munkája és a magánélete közötti egyensúly megteremtése. Fontos számára, hogy a szakmai előmenetele mellett megvalósíthassa egyéni céljait is, s minőségi időt tölthessen a családjával - akár szülőként, akár szüleit támogató, felnőtt gyermekként. Az a munkahely, amely ehhez az igényhez a lehetőségeihez képest rugalmasan idomul, versenyelőnyt szerez a munkaerőpiacon, hiszen dolgozói nemcsak lojálisak lesznek, de testileg- lelkileg egészségesebbek is. Az a munkaadó, amely lehetővé teszi kisgyermekes dolgozói számára, hogy időben odaérjenek az óvodába délután, vagy otthonról dolgozzanak egy-egy betegség esetén - számíthatnak majd ezekre a dolgozókra akkor is, ha felnő a gyermek.

Ezeknek a kedvezményeknek nincs költségvonzata, szemléletbeli újításra van szükség. A mÉrtékadó Család és KarrierPONTban pontosan ilyen tréninget kínálunk.

A munkaadói érzékenyítő tréningünk célja, hogy támogatást adjunk a magánéletbarát szemléletmód kialakításához, amely a mai munkaerőpiacon valódi versenyelőnyt eredményezhet.

A tréningek 20 órásak és ingyenesek.

Amennyiben szeretne többet tudni a tréningről vagy szívesen részt venne rajta, kollégákat delegálna, keressen bennünket! Személyes találkozó keretein belül ismertetjük a részleteket és lehetőségeket.