Személyes tanácsadás

Megnyitottuk a mÉrtékadó Család és KarrierPONTota, ahol várunk ingyenes tanácsadásainkra, tréningjeinkre akár munkavállaló, akár munkaadó vagy.

A Család és KarrierPONTban szakszerű segítséget kaphatsz, ha nem tudod hogyan fogj hozzá munkahelykereséshez, munkahelyváltáshoz. Ha nem vagy biztos abban, hogy önéletrajzod kiállja a próbát, ha szeretnél interjú előtt egy kicsit gyakorolni vagy csak kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan indulj el az álláskeresés rögös útján, akkor nincs más dolgod, mint időpontot kérni a +36 34 742 746 telefonszámon.

Irodánk hétfőn 8-16 óra között, szerdán 8-16 óra között, pénteken 8-16 óra között van nyitva, ekkor tudsz jönni hozzánk. Az sem gond, ha gyermekkel érkezel, mert pelenkázó és játszósarok is rendelkezésetekre áll.

A tanácsadás során egy személyes fejlődési tervet is ki tudunk dolgozni, amely egyfajta iránymutatás lehet neked abban, hogy merre indulj, mi legyen az első lépésed.

Téged várunk, ha:

  • gyes-ről, gyedről szeretnél visszatérni a munka világába,
  • ha rugalmas irányba szeretnél váltani,
  • ha nehezedre esik a munka és magánélet összehangolása,
  • ha már csak néhány éved van a nyugdíjig és ez nehezíti meg a váltást.

A tanácsadáson túl ősztől ingyenes tréningek indulnak munka-magánélet összehangolása, időgazdálkodás, önéletrajz írás, állásra jelentkezés témakörökben!

Tevékenységünk nem csak a munkavállalókra irányul, szeretnénk együttműködést kialakítani azokkal a térségünkben működő cégekkel, vállalatokkal, amelyek nyitottak a magánéletbarát szemléletre.

Tréningprogramunk lesz atipikus munkavégzés témakörben, ahol a rugalmasítás lehetőségeit járjuk körbe és támogatást adunk a magánéletbarát szemlélet megalapozásához.