Rólunk

Kik vagyunk?

mÉrtékadó Nők Társasága színes programokkal, társadalmi kérdésekkel és megoldásokkal teszik teljessé a nyitott, érdeklődő, elsősorban tatabányai lakosok hétköznapjait.

Fontos számunkra, hogy havonta megrendezésre kerülő klubdélutánjainkon képezzük magukat, tanuljunak egymástól, közösséget építsünk, hagyományt teremtsünk és segítsünk.

Társaságunkban lehetőség nyílik arra, hogy a hétköznapok élhetőbbételjesebbé váljanak, és mind többen ténylegesen részt vegyenek a szűkebb környezet jobbításában.

A klubdélutánok mellett éves konferenciával és bállal, valamint a jóga nappal is színes programokat, találkozási lehetőségeket teremtünk.

Egy gondolat, ami életre kelt

Hosszú ideig csak elképzelés volt, 2012 őszén megvalósult, azóta pedig aktívan működik társaságunk. Alakulásunkkor négyen voltunk, ám hamar kibővült ez a csoport, és mára már heten alkotjuk a magját, annak a közösségnek, amely lehetőséget teremt hónapról hónapra a találkozásra a Tatabánya és környékén élő embereknek.

Klubdélutánjaink és rendezvényeink alkalmat teremtenek arra, hogy képezzük magunkat, tanuljunk egymástól, közösséget építsünk, hagyományt teremtsünk és ápoljuk azokat. Tesszük mindezt szórakoztató módon, beszélgetésekkel, eszmecserékkel.

Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy a közösségben való együttgondolkodás hihetetlen dolgokat képes valóra váltani. Társaságunkban lehetőség nyílik arra, hogy a hétköznapokat élhetőbbé, teljesebbé tegyük, és tevőlegesen részt vegyünk szűkebb környezetünk jobbításában.

Naponta tapasztalhatjuk, hogy valami ellen lényegesen könnyebb összefogni az embereket, mint valamiért… De nem akkor, ha nőkről van szó. Mi heten, igyekszünk összefogni az azonos értékrendű nőket és férfiakat egyaránt, egy inspiratív környezetben, ahol bárki kikapcsolódhat, fejlődhet és feltöltődhet.

2013-ban az „Év Önkéntes Szervezete” lettünk Tatabányán, amely elismerés csak tovább inspirál bennünket, hogy folytassuk, amit elkezdtünk és további mÉrtékadó pillanatot teremtsünk klubtagjaink és minden érdeklődő számára.