Újévi fogadalmak – a háromnegyed év

Januárban kezdtük az éves tervezést, azóta negyedévente tartunk egy reflexiót arról, hogy hogy haladunk a tervekkel. Októberben lesz a negyedik alkalom, amikor coaching eszközök segítségével megnézzük, hogy messze van-e még a cél vagy már régen elhagytuk a célvonalat.

A reflexió nyitott csoport, van aki január óta részese és van, aki később csatlakozott be. Így akkor is szívesen látunk, ha még nem voltál coachingon, hiszen lényegében célkitűzésről és a megvalósítási lehetőségekről beszélgetünk. Célt pedig bármikor lehet kitűzni, nem csak az év kezdésekor. Ha még nem vágtál bele, akkor most sem késő, ha pedig már jártál ebben a csoportban, akkor gyere újra és gondold át újra, még az év vége előtt a terveidet.

A csoporttagok motiváló hatással vannak egymásra, így minden találkozó eddig komoly értéket hordozott magában, most sem lesz ez másképpen. Ha szeretnél tervezni, célokat kitűzni, esetleg a célok között priorizálni, akkor gyere, várlak szeretettel!

Amennyiben jönni szeretnél, akkor küldj egy e-mailt a szokoli.bernadett@mertekadonok.hu e-mail címre. Ha pedig jelentkeztél, de mégsem jössz, azt is kérlek jelezd, mert számítok rád. Kérlek, hogy az eseményt ebben az esetben október 14-én 16:00 óráig mondd le!

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPont (2800 Tatabánya, Réti út 164. Millenium Lakópark)
Időpont: 2019. október 15. kedd, 18:00 – 20:00 óra


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Nők a családban – sikeresen Tatabányán” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

dátum

2019 okt 15

időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

A csoportos coachingon a részvétel ingyenes, azonban ne felejts el regisztrálni!

Helyszín

mÉrtékadó Család és KarrierPONT
Tatabánya,
Kategóriák

Szervező

Szokoli Bernadett
Email
szokoli.bernadett@mertekadonok.hu
Honlap
http://szokolibernadett.hu