Tésztakészítés otthon

“A tészta akkor az igazi, ha otthon készül!” – legalábbis ezt állította a nagymamám, és valószínűleg igaza is volt, hiszen valóban semmi sem ér fel azzal a tésztával, amelyet magunk csinálunk. De te már meg merted próbálni? Most itt a lehetőség, mert novemberi kreatív foglalkozásunkon kipróbáljuk, hogy hogyan is lehet csinálni. Trükkök, tippek és különböző tésztagépek, amelyekkel valóban egyszerűbbé tehető a procedúra.

Belevágsz? Akkor nincs más dolgod, mint hogy küldd el jelentkezésedet az info@mertekadocsak.hu e-mail címre. Siess, mert a férőhelyek száma most tényleg korlátozott. Ha jól sikerül, akkor a karácsonyi húslevesbe már meg is lesz az igazi, házi készítésű tésztád. Ha pedig nagyon belejössz, akkor kézzel készített ajándéknak sem utolsó egy olyan adag tészta, amellyel Te dolgoztál.

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPont (2800 Tatabánya, Réti út 164. fszt., Millenium Lakópark)
Időpont: 2019. november 13. 16:30


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Sikeresen Tatabányán – Nők a családban és a munkahelyen” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

mertekado csalad es karrierpont logosor

dátum

2019 nov 13

időpont

16:30 - 19:30

Résztvételi díj

A részvétel ingyenes, azonban ne felejts el regisztrálni!

Helyszín

mÉrtékadó Család és KarrierPONT
Tatabánya,
Kategóriák

Szervező

Szokoli Bernadett
Email
szokoli.bernadett@mertekadonok.hu
Honlap
http://szokolibernadett.hu