fototanfolyam_lorik_laszlo

Online fotós tanfolyam Lőrik Lászlóval

Tanulj meg otthonról profin fotózni Te is!

Imádsz fotózni, de inkább csak érzésre kattintasz? Szeretnél tudatosabb lenni, játszani a fényekkel, beállításokkal, kompozícióval? Öt alkalmas online fotós tanfolyamunkon elsajátíthatod az alapokat!

A tréningen kitérünk a fotózáshoz szükséges eszközöktől kezdve a téma megtervezésén át az utómunkálatokig valamennyi fontos részletre. A képzést most átvittük az online térbe, így most az otthonod kényelméből tanulhatsz profi oktatótól.

Az online tréning időpontja: 

Nap Dátum Kezdés Óraszám Tematika
1. nap május 25. 16 óra 3 Bemutatkozás / Ki mit vár a fotózástól / Lehetőségek fotósként
2. nap május 26. 16 óra 3 Technikai alapismeretek / helyes munkakörnyezet / szükséges eszközök
3. nap május 27. 16 óra 3 Fényképező kezelése / fotózás elmélete
4. nap május 28. 16 óra 3 Utómunka
5. nap május 29. 16 óra 2 Kérdezz-felelek rész

Oktatónk, Lőrik László közel 20 éve foglalkozik fotózással:

Budapestiként a természetfotózás menekülés volt a város zaja elől, aztán szép lassan egyre komolyabb hobbivá nőtte ki magát. Mindig is a természetfotózás vonzott legjobban és ezzel párhuzamosan jött a többi téma is. 10 évvel ezelőtt elkezdtem nemzetközi képügynökségeknek dolgozni, mint például a Getty Images, Shutterstock, stb. Ebben az időben tanultam meg, hogy mi kell egy piacképes képhez. Időközben váltottam teljesen a fotózásra és felhagytam minden más munkámmal. A képeim megjelentek/megjelennek nemzetközi magazinokban, termékek dobozán, óriásplakátokon, de rengeteg weboldalon is lehet velük találkozni. 4-5 éve elkezdtem fotós túrákat szervezni külföldre amiket célszerű volt oktatással is összekötni. Jelenleg a fő tevékenységem 50% fotózás és 50% oktatás.

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Nők a családban – sikeresen Tatabányán” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

mertekado csalad es karrierpont logosor szechenyi 2020 befektetes a jovobe

dátum

2020 máj 25

időpont

16:00 - 20:00
Kategóriák