BETELT! Esti coaching- Ön itt áll (helyzettérkép készítés)

2020-ban a már jól ismert csoportos coaching foglalkozásainkat meghatározott tematika alapján hirdetjük meg. Ha még nem találkoztál a coachinggal, akkor itt az ideje, hogy belevágj egy klassz utazásba, ha pedig már rutinos vagy, akkor nem is kell magyarázni az előnyöket.

2020-ban is Esti coaching!

A coaching eszköztárával tényleg változtatni tudsz hétköznapjaidon, szokásaidon, tulajdonságaidon, hozzáállásodon. De abban is segít, hogy tisztán lásd magad, a jelenlegi helyzetedet.  Ezáltal közelebb kerülhetsz az egyensúly állapotához, harmonikusabban élheted meg a történéseket, jobban veszed az akadályokat. A változás folyamatához az önismeret nélkülözhetetlen. Az Esti coachingok alkalmával egy-egy olyan állomást járhatsz körbe, amely segít az önismereti úton való elindulásban, a cékitűzésben és a megvalósításban.

Első alkalommal egy helyzettérképet készíthetsz, ezért is a cím: Ön itt áll.

Az első lépés ugyanis az, hogy megvizsgáld éppen hol vagy. A változáshoz szükség van célmeghatározásra, azonban előtte  érdemes egy alapos helyzetfelmérést készíteni. A helyzetfelmérés azért fontos, hogy később is emlékezz rá, hogy honnan indultál, milyen érzések, milyen élmények voltak benned, akár azt is rögzítheted, hogy mi indított el a változás útján. Minél részletesebb a helyzetfelmérésed, annál nagyobb segítségedre lesz a változás folyamatában. Motivál, emlékeztet és támpontot ad, amihez a változás mértékét folyamatosan viszonyítani tudod.

Csoportos coachingon tehát egy helyzettérképet készíthetsz, amely segít abban, hogy elindulj az önismeret és a változás útján, vagy ha már úton vagy, egy helyzetelemzést készíts.

Ami különlegessé teszi ezt a coaching sorozatot, hogy ezúttal a foglalkozásokat két coach, Koch-Zuberecz Dóra life coah és Szokoli Bernadett business coach vezetik, így két irányból, két nézőpontból kaphatsz támogatást.

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPont (2800 Tatabánya, Réti út 164. Millenium Lakópark)
Időpont: 2020. február 26. 18:00 – 20:00

Az eseményre online tudsz regisztrálni az alábbi form kitöltésével. Visszaigazolást nem küldünk, a jelentkezésed azt jelenti számunkra, hogy várunk az eseményre!

 


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Sikeresen Tatabányán – Nők a családban és a munkahelyen” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

 

mertekado csalad es karrierpont logosorszechenyi 2020 befektetes a jovobe

dátum

2020 feb 26

időpont

18:00 - 20:00
Kategóriák