Hogyan kezdjek el sportolni?

Mennyivel jobb lenne sportosabban, dinamikusabbnak és enregikusabbnak lenni. Tudom, hogy fontos a mozgás, mégsem tudom beidőzíteni a hétköznapokban. Bennem van a hiba? Más is küzd ezzel? Nos, ezek a kérdések és dilemmák gyakran jelen vannak életünkben. Tudjuk, hogy kell a mozgás, mégis valahol elsiklik a dolog. Mi lehet az oka?

Horváth Szilvia életmód edző és Szokoli Bernadett coach együtt keresik a választ. Saját tapasztalatból építkezve megosztják Veletek, hogy melyek azok az akadályok, amelyeket kiépítünk magunkban és milyen módszerekkel lehet felülkerekedni rajta. Az előadás célja, hogy meglássuk mi okozza a halogatást bennünk, ha az egészséges életmódról vagy éppen a sportról  van szó, miközben ha belevágunk, akkor határozottan javíthatunk életminőségünkön.

Előadók:
Horváth Szilvia, életmódedző
Szokoli Bernadett, business coach

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPont (2800 Tatabánya, Réti út 164. Millenium Lakópark)
Időpont: 2019. október 30. 17:00

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha úgy döntöttél, hogy szívesen részt vennél, akkor írj e-mailt a szokoli.bernadett@mertekadonok.hu e-mail címre.

 


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Nők a családban – sikeresen Tatabányán” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

dátum

2019 okt 30

időpont

17:00 - 19:00

Résztvételi díj

A részvétel ingyenes, azonban ne felejts el regisztrálni!
Kategóriák

Szervező

Szokoli Bernadett
Email
szokoli.bernadett@mertekadonok.hu
Honlap
http://szokolibernadett.hu