fototanfolyam_lorik_laszlo

Fotós tanfolyam Lőrik Lászlóval – február 18 -19.

2019-ben nagyon szerettétek, így idén is lesz fotós tanfolyam!

Imádsz fotózni, de inkább csak érzésre kattintasz? Szeretnél tudatosabb lenni, játszani a fényekkel, beállításokkal, kompozícióval? Kétnapos fotós tanfolyamunkon elsajátíthatod az alapokat!

A tréningen kitérünk a fotózáshoz szükséges eszközöktől kezdve a téma megtervezésén át az utómunkálatokig valamennyi fontos részletre. A képzés interaktív, hozhatod magaddal saját eszközeidet – laptopod, tableted, telefonod (egyik sem kötelező, de jó, ha van) – illetve mindkét nap végén lehetőség lesz kérdezni.

Az oktatáson lehetőség lesz a laptopokat kalibrálni, ezzel színhelyessé tenni őket a munkához.

A tréning időpontja: 

február 18-án, kedden, 9:00 – 15:00 -ig és

február 19-én, szerdán, 9:00 – 17:00 -ig.

Oktatónk, Lőrik László közel 20 éve foglalkozik fotózással:

Budapestiként a természetfotózás menekülés volt a város zaja elől, aztán szép lassan egyre komolyabb hobbivá nőtte ki magát. Mindig is a természetfotózás vonzott legjobban és ezzel párhuzamosan jött a többi téma is. 10 évvel ezelőtt elkezdtem nemzetközi képügynökségeknek dolgozni, mint például a Getty Images, Shutterstock, stb. Ebben az időben tanultam meg, hogy mi kell egy piacképes képhez. Időközben váltottam teljesen a fotózásra és felhagytam minden más munkámmal. A képeim megjelentek/megjelennek nemzetközi magazinokban, termékek dobozán, óriásplakátokon, de rengeteg weboldalon is lehet velük találkozni. 4-5 éve elkezdtem fotós túrákat szervezni külföldre amiket célszerű volt oktatással is összekötni. Jelenleg a fő tevékenységem 50% fotózás és 50% oktatás.

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Nők a családban – sikeresen Tatabányán” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

mertekado csalad es karrierpont logosor szechenyi 2020 befektetes a jovobe

dátum

2020 feb 18 - 2020 feb 19

időpont

09:00 - 17:00
Kategóriák