Ez az én kedvencem! – könyvklub szeptemberben

Szeptemberben – ezúttal offline, vagyis élőben – újra könyklubot tartunk. Kötetlen, színes és garantáltan jó társasággal várunk. Ezúttal nem egy könyv kerül fókuszba, hanem egy kicsit más tematikát álmodtunk meg.

Melyik az a könyv, vers, szerző, idézet vagy főhős vagy mellékszereplő, aki bármilyen nehéz helyzeten átsegít vagy erőt ad? Hozd el magaddal a kötetet vagy csak a gondolatot és oszd meg velünk! Cél, hogy a végén legyen egy közös felhőnk, gondolatbuborékunk vagy egy erő-listánk, amihez nyúlhatunk ha bátorításra vagy kikapcsolódásra van szükségünk. A könyvélmény megosztással nem csak lendületet adhatunk és kaphatunk, hanem új könyvek is a látókörünkbe kerülhetnek. Úgyhogy még akár ötletet is kaphatsz arra, hogy mi legyen a következő olvasmányod. Beszélgetünk, vitatkozunk, megosztunk.

Van hozzá kedved?

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPONT (2800 Tatabánya, Réti út 164. fszt 1.)
Időpont: 2020. szeptember 23. 18:00 – 20:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérlek, hogy ha szeretnél jönni, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot. Ha pedig jelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor azt jelezd a szokoli.bernadett@mertekadonok.hu e-mail címre.

Ha jelentkeztél, akkor mindenképpen írd fel a dátumot a naptáradba, mert számítunk rád, de nem tudunk mindenkinek emlékeztetőt küldeni.

 


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Sikeresen Tatabányán – Nők a családban és a munkahelyen” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

 

mertekado csalad es karrierpont logosorszechenyi 2020 befektetes a jovobe

dátum

2020 Sze 23

időpont

18:00 - 20:00
Kategóriák