BETELT! – Évzáró kreatív foglalkozás – varrás

Az év vége felé közeledve a december az ünnepi készülődés, a várakozás időszaka. Fontos, hogy az év utolsó hónapjában az ünneplés, az ajándékozás és a finom sütemények elfogyasztása mellett arra is jusson időnk, hogy átgondoljuk azt, hogy mit értünk el ebben az évben, milyen sikereket tudhatunk magunk mögött és lássuk reálisan azt is, hogy milyen akadályok gördültek elénk, amik megoldásra találtak vagy esetleg vannak-e még, amik váratnak magukra.

Gyere el hozzánk december 11-én, ahol megoszthatod velünk a sikereidet, inspirálhatsz másokat, és ha szeretnél anyagból készített szaloncukrot és karácsonyfát készíthetsz az idei karácsonyfára.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szánj magadra egy kis “énidőt” és töltődj fel az ünnepi forgatagban. Töltsd el ezt a délutánt kellemes társaságban, ahol önmagad lehetsz és felszabadultan készíthetsz karácsonyi díszeket.

Az eseményre kérjük regisztrálj, mert fontos, hogy lássuk előre mennyi anyaggal készüljünk. A regisztrációkat december 9-ig várjuk.

Helyszín: mÉrtékadó Család és KarrierPont (2800 Tatabánya, Réti út 164. – Millenium lakópark)
Időpont: 2019. december 11. 16:30

Szeretettel várunk mindenkit, aki ebben az évben részt vett nálunk bármilyen programon és minden kedves érdeklődőt is!


A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Sikeresen Tatabányán – Nők a családban és a munkahelyen” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

mertekado csalad es karrierpont logosorszechenyi 2020 befektetes a jovobe

dátum

2019 dec 11

időpont

16:30 - 19:00
Kategóriák