Esti coaching – Ez itt a nő!

2021 őszén útjára indítjuk kiadványunkhoz, a SÚGÓ-hoz tartozó esti coaching sorozatunkat. A SÚGÓ egy füzet, amely végigkalauzol Téged a változás útján. Ha már van SÚGÓd és kitöltötted akkor azért gyere el, mert így csoportban tudjuk átbeszélni a kitöltéssel kapcsolatos érzéseket, dilemmákat, élményeket, ha pedig még nincs ilyen füzeted vagy nem vágtál bele, akkor itt az ideje elkezdeni.

Az első téma, vagyis az első fejezet: Ez itt a nő! – A női szerepekről. A csoportos coaching során a változó és sokrétű női szerepekről és az ahhoz kapcsolódó nehézségekről, dilemmákról beszélgetünk, hogy eljuthassunk önmagunk mélyebb megértéséhez. Sokszor érezhetjük úgy, hogy nagyon sok helyen kell megfelelnünk, hogy nem mindig tudjuk kik vagyunk valójában, elveszünk a hétköznap útvesztőjében. Ez teljesen normális, de ha beszélünk róla, megosztjuk érzéseinket, akkor támogatást kaphatunk abban, hogy nincs baj! 🙂

Tarts velünk, bár a pályázat véget ért, az eseményt továbbra is ingyenesen biztosítjuk számotokra!

A csoportos foglalkozásokat vezeti: Koch-Zuberecz Dóri és Szokoli Bernadett

Helyszín: 2800 Tatabánya, Béla király krt. 69.
Időpont: 2021. szeptember 21. 18:00 – 20:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ha úgy döntesz, hogy bár regisztráltál, de mégsem szeretnél eljönni, akkor az mindenképpen jelezd nekünk 2021. szeptember 19-ig, hogy mi is fel tudjuk készülni a létszámra!

Októberben a változás témakörével folytatjuk!

dátum

2021 Sze 21

időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kategóriák