A munkajog útvesztőjében – május 23.

Munkavállalóként olykor felmerül bennünk a kérdés, hogy mikor, hogyan mondjak fel? Milyen jogaim és milyen kötelezettségeim vannak. Alapesetben ezekkel nem is foglalkozunk, azonban ha váltani szeretnénk vagy valamilyen sérelem ér bennünket hirtelen fontos lesz a munkajog.

Mi a rendes felmondás, mi a rendkívüli felmondás? Hogyan mondhatnak fel nekünk és mi ilyenkor a teendő? Gyesről/gyedről ha vissza szeretnénk térni mik a lehetőségeink? Hogyan tegyük meg az első lépést?

Mindezekre választ kapsz május 23-án 16:30-tól a mÉrtékadó Család és KarrierPontban, ahol Dr. Bencsikné Dr. Tóth Erzsébet nyugdíjas munkaügyi bíró előadásából.

Szeretnél részt venni az eseményen? Nincs más dolgod, mint írj nekünk egy e-mailt az info@mertekadocsak.hu e-mail címre és add meg, hogy ezen az eseményen szeretnél részt venni. Gyermekkel érkezel? Az sem gond, hiszen van játszósarok és gyermekfelügyelet. Ha erre is szükséged van, akkor azt is jelezd nekünk az e-mailben, hogy mi is úgy készüljünk.

Várunk szeretettel!

 

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenysége az EFOP 1.2.9-17 “Sikeresen Tatabányán – Nők a családban és a munkahelyen” projekt keretein belül valósul meg. A mÉrtékadó Család és KarrierPONT tevékenységéről itt olvashatsz bővebben.

mertekado csalad es karrierpont logosorszechenyi 2020 befektetes a jovobe

Tags:

dátum

2019 máj 23

időpont

16:30 - 18:00

Résztvételi díj

Az előadáson való részvétel ingyenes!

Helyszín

mÉrtékadó Család és KarrierPONT
Tatabánya,
Kategóriák