Open office a mÉrtékadó CSAKpontban

admin Egyéb

A kényszerű home office hónapjai alatt a társadalom legtöbb tagja megtapasztalhatta, hogy milyen idegtépően sokrétű is, amikor a vállalkozó „úgyis ráér, hisz nem csinál semmit”. Arra is sokan ráébredtek, hogy az otthonról végzett munka sikerességéhez bizony nagyon éles határok és szigorú rendszer felállítása szükséges. Hiszen, ha jaj-csak-kiteregetek-gyorsan, vagy épp-csak-felteszem-az-ebédet, akkor könnyen lehet, hogy valójában dolgavégezetlen szalad el velünk a délelőtt.

Mi az a közösségi iroda?

A közösségi iroda koncepció lényege, hogy azok a szakemberek, vállalkozók, akik jellemzően otthonról végzik tevékenységüket – és épp ezért szeparált irodájuk sincs, vagy van, de nem alkalmas tárgyalások stb. megtartására -, lehetőséget kapnak arra, hogy – jellemzően térítési díj ellenében – alkalomszerűen közösségben, más hasonló gondolkodású, kooperatív személyek társaságában dolgozzanak. A nyitott iroda egyben azt is jelenti, hogy rendelkezésre áll az iroda teljes infrastruktúrája és eszközparkja: lehet foglalni zárt tárgyalót, frissen fő a kávé és szabad a pálya a nyomtató vagy szkenner mellett.

Miért jó?

A nyitott irodák igénybevétele lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozók, egyesületek vezetői és más magánszemélyek komplex irodai apparátushoz férjenek hozzá, de nemcsak ezért érdemes kipróbálni.

Bár megvan a varázsa a pizsamából cégvezetésnek és a sminkmentes telefontárgyalásoknak, idővel azért jólesik felvenni a business casual-t és találkozni más emberekkel. Ráadásul akikkel ilyen helyeken ismerkedünk meg, többnyire ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe: nehezen találják a munka-magánélet egyensúlyt, cégügyekkel és ovis időpontokkal zsonglőrködnek, miközben próbálnak valamelyest a női oldaluknak is teret adni. A networking, a kapcsolatépítés és ismerkedés a nyitott irodák másik nagy előnye.

Hogyan veheted igénybe a közösségi iroda szolgáltatást?

Mi a Mértékadó Család és KarrierPontban szükségét érezzük egy ilyen unikális lehetőség megteremtésének, melynek jelenleg Tatabányán nincs párja. Egyelőre kísérleti jelleggel – nagy siker esetén pedig akár állandó opcióként – megnyitjuk kapuinkat szeptember 2-án és szeptember 16-án. Ezeken a napokon két turnusban, délelőtt, illetve délután van lehetőségetek asztalt foglalni, melyhez nemcsak széket, internetet és kávét, hanem – korlátozott mennyiségben – nyomtatást, szkennelést és egyéb extrákat is biztosítunk igény szerint.

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, jelentkezz be weboldalunkon és biztosítsd helyedet foglalással itt .

Közösségi iroda alapelvek

Arra kérünk, hogy a közösségi iroda gördülékeny működésének biztosítása érdekében tarts be néhány egyszerű, szinte magától értetődő szabályt.

  1. Használj ki minden felületet és lehetőséget a sikeres munkára és a kapcsolatépítésre, de legyél tekintettel arra, ha mások másként képzelik el a napot!
  2. Tartsd be az időkorlátokat, hisz ezzel biztosíthatod, hogy mások is a dolguk végére érjenek!
  3. Ne csinálj olyat, amivel te sem szívesen találkoznál az irodádban! (Optimalizáld a hangerőt, hallgass zenét fülessel vagy ha neked úgy kényelmesebb, inkább headsettel telefonálj.)
  4. Érezd jól magad és hozd ki a napból a maximumot!

Szeretettel várunk a Mértékadó Család és KarrierPontban szeptemberben két alkalommal is!