virágcsokor biciklikosárban

Nőnap!

admin Egyéb

Izgalmas nőnapi rendezvényre hívunk 2019. március 7-én, csütörtökön! A program két részből áll, 14 órától Csákberényi Katalin stílustanácsadóval, rendhagyó módon a belső szépségről beszélgetünk, 17 órától pedig Vass Virág író, újságíróval női történetekről. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Csákberényi Katalin stílus smink tanácsadó lakberendezőCsákberényi Katalin

lakberendező, feng shui tanácsadó, stílus-, és színtanácsadó, sminkes, masszőr, és mindörökké táncos
A tavasz közeledtével legtöbbünket a megújulás gondolata foglalkoztatja. Friss erőt, új lendületet kapunk a napsütésben. Az én életemben az új utak keresése mindig fontos szerepet töltött be. Megújulni, alakulni és alakítani a múlt tapasztalatainak segítségével a jelenben, azért, hogy a jövőmet én alakíthassam!
Tudásommal hosszú ideig (25 év?) különböző személyiségű embereknek segítettem otthonuk, lakókörnyezetük megteremtésében. Eközben megértettem, hogy környezetünk, külsőnk, és személyiségünk szorosan összekapcsolódnak, folyamatosan hatnak egymásra.
Már ezt a szemléletmódot alkalmazva élem az életemet, és próbálom segíteni mások életét.
Alkossunk újat magunkból, gondolkodjunk együtt!
Szeretettel várom azokat, akik tanácsokat szeretnének kapni külsejük formálásához!
Előadásom címe: Én stílusom, Te stílusod, Ő stílusa… Kinek az élete? Kis stíluskereső útmutató az élethez.

A Katával való beszélgetést követően relaxáló arc-, váll- vagy kézmasszázst kaphattok.

17 órától Vass Virággal olyan kérdésekre keressük a választ, mint: hogyan egyeztethetőek össze női szerepeinket a szakmai szenvedéllyel és elhivatottsággal? Mit jelent a nőiesség ma Magyarországon és a világ más országaiban? Mennyit változott a magyar nők élete az elmúlt harminc évben? Hogyan jelenik meg mindez a médiában, irodalomban?

Vass Virág író újságíró

Vass Virág

író, újságíró
Tizenhét éves kora óta publikál, akkor indította a Képes Újságban Kisgeneráció címmel rovatát. A rendszerváltás idején érettségizett, külföldi tudósítók mellett tolmácsolt, angolul, németül, oroszul és franciául beszél. A magyar változásokat a nemzetközi sajtó szemével bemutató riportjával – már a Külkereskedelmi Főiskola hallgatójaként – nyerte meg azt a jeligés pályázatot, amely egyszerre hozta számára a Magyar Nemzet, a Magyar Narancs és a Nők Lapja állásajánlatát. Ez utóbbinál előbb rovatvezetőként, majd főmunkatársként dolgozott. Huszonöt évesen már a hetilap főszerkesztő-helyettese volt, 2000-ben elnyerte a Magyar Újságíró Szövetség legjobb 35 évnél fiatalabb újságíróknak járó Flekk díját.
2001-ben alapító-főszerkesztőként indította útjára a világszerte megjelenő Elle magazin magyar kiadását, majd visszatért régi szenvedélyéhez az íráshoz.
Első regénye, a Vulévu 2009 – ben a legnagyobb példányszámban fogyó első kötet lett. Azóta nyolc sikeres regényt írt, amelyek több mint százezer példányban fogytak el. Rendszeresen jelentek meg heti jegyzetei a Metropolban, publikált az Elle, La Femme, InStyle, Playboy magazinokban, HVG-ben. Leginkább magáénak azonban azt a fajta újságírást érzi, amely a Nők Lapja alkotóműhelyét jellemzi és amely generációk óta teszi érthetőbbé (és sokszor elfogadhatóbbá) a világot. Ma is állandó munkatársa a népszerű hetilapnak.
Az Örökké rövid története a kilencedik regénye.

Szeretettel várunk mindenkit, azonban a mÉrtékadó CSAKPont limitált befogadóképessége miatt csak akkor tudunk neked helyet biztosítani, ha előzetesen jelzed részvételi szándékodat! Írhatsz e-mail-t az info@mertekadocsak.hu címre, vagy hívhatsz bennünket telefonon a 0634 742 746-os számon.

A rendezvény ingyenes!