Munka és magánélet összehangolása tréning

Életünk két fontos területe a munka és a magánélet. Ahhoz, hogy mindkét fronton a lehető legjobban teljesíthessünk, meg kell találnunk - és fent kell tartanunk - a számunkra ideális arányokat, azt a teljesen egyedi egyensúlyt, amelyben mi jól érezzük magunkat. Előfordulhat, hogy egyes feladatainkat részben vagy teljesen át kell adnunk másnak, segítséget kell kérnünk, és tudnunk kell segítséget elfogadni is. Ehhez önismereti és kommunikációs készségeink fejlesztése az első lépés.

Ingyenes tréningünkön 10-15 fős csoportokban dolgozzuk fel a témát.

A résztvevők többek között önismereti és önérvényesítési, időgazdálkodási, kooperációs készségeket sajátíthatnak el. Fontos része a képzésnek a generációk közötti kommunikáció fejlesztése is, hiszen valamennyi közösségünkben, munkahelyünkön és családunkban is, nálunk fiatalabbakkal és idősebbekkel egyaránt meg kell találnunk a közös nevezőt.
A tréning “mellékhatása”, hogy a munka és magánélet egyensúlyi állapotához közeledve egyre csökken majd az életedben lévő stressz, elégedettséged és magabiztosságod pedig nőni fog!

Ha szeretnél velünk tartani, írj egy e-mail-t a kepzes@mertekadocsak.hu címre. Hozd magaddal bátran párodat, barátodat/barátnődet is, sőt, akár szüleidet vagy nagykorú gyermekeidet is!
A tréningek folyamatosan, hetente indulnak 2018 szeptemberétől.

Tréning időpontok

No event found!
Klikk ide a jelentkezéshez!