Magánéletbarát karrierek – Tatabányán

admin Egyéb

A különbözőség érték – és a fejlődés kulcsa. Ha mindannyian egyformák volnánk, mindig ugyanarra gondolnánk, nem lennének újító ötleteink. A különböző szakmai ismeretek mellett az eltérő élettapasztalat és látásmódok is javára válnak egy munkacsoportnak, minden dolgozó mást és mást tud a közös célhoz hozzátenni. Ugyanakkor mindannyiunk számára mást jelent a munka és magánélet egyensúlya is.

Tatabányán és környékén egyre több munkaadó fordul nyitottsággal a munkavállalók eltérő igényi felé, egyre többen vezetnek be atipikus foglalkoztatási formákat. 2018. november 29-én, csütörtök délután ők fognak bemutatkozni Magánéletbarát állásbörzénken.

magánéletbarát konferencia Tatabányán

A munkaidő helyett a teljesítmény kerül előtérbe az újfajta szemléletmód szerint. Vannak, akik korán reggel a legproduktívabbak, míg mások éjszaka szeretnek dolgozni. Vajon nem érné meg a munkáltatónak rugalmas munkaidőt, távmunka-lehetőséget biztosítani, ha azzal maximalizálhatja dolgozói teljesítményét? A változások bevezetése nem könnyű, sőt fáradtságos, de a befektetett energia hamar megtérülhet. A munkája és magánélete közötti egyensúlyt megélő munkavállaló sokkal motiváltabb, kreatívabb és egészségesebb lehet.

A rugalmas foglalkoztatási lehetőségek nem csak a nagyvállalatok számára elérhetőek, sőt. Egy kisebb cég még könnyebben alakíthatja ki az új rendszert, s esetében ez olyan plusz lehet, amely versenyre kel a multinacionális karrier csábításával.

Tarts velünk, hallgasd meg magánéletbarát cégek bemutatkozását és beszélgessünk arról, mitől lenne magánéletbarát a munkahelyed – számodra!

 

Illusztráció