Horváth Szilvia

admin Közönségszavazás

Minden nap új nap! Ez a mottóm! 40 fele nőként elgondolkodtató hogyan tovább. Két nagy gyerek, akik már járják saját útjukat. A munkában is megtaláljuk ami nekünk szól. Változtattam: munkahelyem jó volt, de még jobbat akartam. Elismerést, nyugalmat. Pályáztam több helyre. Egy állást el is vállaltam, de az első csapatépítő tréning után menekültem haza.

Böngészni keztem. Találtam egy “nekem való” állást. Senkit nem kérdeztem meg, hogy jelentkezzek-e. Jelentkeztem! Még az nap behívtak interjúra, és szerződéssel a kezemben jöttem haza. Letettem a papírt az asztalra. Gyerekeim és párom is néztek nagy szemekkel… Ez mi? Mosolyogva mondtam ezt szeretném csinálni ez az életem. A válaszuk annyi volt: lényeg, hogy te boldog legyél. Két év telt el, megtanultam a vidékre járást, megtanultam csodálni a természetet, megtanultam tömegben közlekedni, mert tudom mi vár rám, ha megérkezem a munkahelyemre. Délutánonként munka után végre van időm a nagy gyerekeimre, akik most már legfőképp a szerelmi életüket osztják meg velem😀.

Esténként sétálok egy-két órát, hóban-fagyban-esőben-hőségben. Néha elmegyek a barátaimmal egy közeli pubba meginni egy sört, vagy enni pár falatot az “anyád pitájából”. Havonta egy retro buliba is elmegyek. Csak úgy táncolni, énekelni, ugrálni. Így élem az életem. Nem csak munkahelyi változás után, hanem 10 éve egy teljesen új helyen kezdtem életünket. Ez az a hely ahol otthon van az itthon. A szívem mosolyog, már nem keresek miérteket. Jó és kész.

IDE KATTINTVA SZAVAZHATSZ