Csóka Évi

admin Közönségszavazás Leave a Comment

A változás életem legmeghatározóbb szerepébe lassan, apránként kúszott be. Alakított és formált az idő és a tapasztalat. Nem történt nagy fordulat vagy sorsfordító esemény. Inkább napi döntések, lépések és tapasztalások. S rengeteg önzés: önképzés, öngondoskodás, önidő, önazonosság és persze önfeláldozás is, hiszen most az anyaságomról írok nektek.

Por otra parte, se detectó que hay una tendencia “cada vez mayor” a conceder el medicamento por parte de las instituciones en la segunda instancia judicial. La investigacion ha usado con muy poco exito para la disfuncion erectil, Lovegra en Gran Barcelona Los hombres mayores de 70 anos. El perspectiva de la de que pueda descartar o por lo que los antioxidantes podrían ayudar a Cosas que hay que saber antes de tomar Fildena prevenir otros problemas médicos críticos.

De ha az utóbbihoz sok előbb felsorolt is társul, akkor már könnyebb elfogadni minden változást. Szerencsés voltam, hogy elég hosszú időt tölthettem a gyerekeimmel otthon, de a második alkalommal már tudtam, hogy ez csak átmeneti. A lassan vánszorgó hónapok nem örökre szólnak, hiába érzed úgy, hogy ólomlábakon jár az idő, visszatekintve egy pillanatnak tűnnek ezek a nyugodt évek.

Másodjára mikor elvágyódtam az anyaságból, akkor hát kiléptem belőle: először néhány percre, órára lelkiismeretfurdalás nélkül. Mikor elsőgyermekes voltam ezeket az érzéseket igyekeztem elnyomni, s csak annyira voltam képes, hogy visszamenekültem a munkába, hogy felnőttnek érezhessem magam. Most a harmadik szakaszban járok éppen, a gyerekek már épp elég nagyok ahhoz, hogy még több időm legyen magamra és magunkra, mint pár. De ebbe is bele kell tanulni és lazulni.

Én tavaly nyáron megrekedtem, de kaptam segítséget abban, hogyan léphetek szintet. A coaching folyamat hozta el az igazi nagy áttörést és felismerést, hogyan engedhetem át magam a vágyaimnak, érzelmeimnek és hogyan lehet ezt összeegyeztetni a családommal. Minden évszakban töltünk időt külön a gyermekeinktől, mindketten élvezzük a hobbinkat. Mivel a gyerekek is egyre kevesebb időt kérnek tőlünk, belőlünk: így azt a keveset minőséginek tervezzük. Az életünkben mindent a változásnak köszönhetünk, döntéseink sorozata alakítja a sorsunk folyamát.

IDE KATTINTVA SZAVAZHATSZ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.