Csapat

Image

Ádám Katalin
projektmenedzser

A Nők a családban - Sikeresen Tatabányán projekt projektmenedzsereként és a mÉrtékadó Család és KarrierPONT vezetőjeként felelősségem, hogy a pályázatban megfogalmazott és kitűzött célokat elérjük. Fontos számomra, hogy tevékenységünkkel támogassuk azokat, akik be- vagy éppen vissza szeretnének lépni a munkaerőpiacra. Olyan szakmai közeget hozzunk létre, amelyben párbeszéd alakulhat ki a munkaadói és munkáltatói oldal között azért, hogy a munka és magánélet összehangolása könnyebbé válhasson.

Több évtizede vezetem saját vállalkozásomat - miközben családanya és feleség is vagyok. Munkáltatóként felelősnek érzem magam abban, hogy a magánéletbarát szemlélet minél nagyobb teret nyerjen a munkaerőpiacon. Éppen ezért pályázatunkban különösen nagy hangsúlyt kap a munkáltatók érzékenyítését elősegítő aktivitásaink.

Nagyon hiszek a közösség erejében, a mÉrtékadó Nők Társasága elnökeként azért dolgozom, hogy megőrizzük az értékeinket, és támogassuk új értékek teremtését. Számomra fantasztikus érzés, hogy egy pozitív és támogató közeg kialakulásának részese lehetek, ahol a „NŐ” a főszereplő.

Image

Szokoli Bernadett
szakmai vezető

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT szakmai vezetőjeként felelek a projekt szakmailag sikeres megvalósításáért, a programok összeállításáért és a tevékenység ismertté tételéért. Emellett aktívan részt veszek a tanácsadásokban és a munkáltatókkal való párbeszéd kialakításában.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a marketingkommunikáció területén, illetve közel 3 éve coachként is tevékenykedem. Kiemelkedő területem az anyacsoportokkal való közös munka, a gyermekvállalás utáni időszak feldolgozása coaching eszközökkel.

Anyaként saját magam is tapasztalom, hogy nem könnyű megvalósítani a munka és magánélet egyensúlyát. Tudom, hogy az “énidő” néha irreális fogalomnak tűnik. Azonban hiszek abban, hogy értékeink kiemelésével, egyéni céljaink megfogalmazásával harmonikus életet élhetünk, hiszek abban, hogy “minden földi nő potenciális hősnő”*
*Shinoda Bolen

Image

Hegyháti Nándorné
alprojekt vezető

A mÉrtékadó Család és KarrierPontban a feladatom az iroda működtetése, a tárgyi feltételek biztosítása. A betérő ügyfelek igényeinek felmérése, a megfelelő szakemberhez irányítása az esetleges panaszok kezelése. A rendezvények és oktatások szervezésében és lebonyolításában közreműködök. Kapcsolattartás a cégek képviselőivel és a többi Család és KarrierPontokkal.

A projekthez a több mint 15 éves vezetői tapasztalatomat és az empatikus képességemet adom. Az ügyfeleknek segítséget nyújtok, abban hogyan viselkedjenek az állásinterjúk során. Eddigi munkáimban a szervezésnek és kapcsolatépítésnek nagyon nagy szerepe volt, ezeket a tapasztalatokat itt is alkalmazom.

Éltető elemem, hogy az embereknek segítsek ezért választottam ezt a projektet.

Image

Almási Erzsébet
mentálhigiénés szaktanácsadó

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT mentálhigiénés szaktanácsadója vagyok.

Több éves segítő területen végzett szakmai munkám során nagyon sok különböző korú és végzettségű, eltérő tudással, készségekkel-képességekkel rendelkező emberrel találkoztam, és nyújtottam nekik segítséget abban, hogy egy-egy elakadáson, kisebb krízis helyzeten átlendüljenek.

A mÉrtékadó Család és KarrierPONT-ban előzetes időpont egyeztetést követően szívesen segítek Neked is - abban, hogyan tudod saját magad megoldani az életedben felmerülő problémákat, legyen szó álláskeresésről, családi gondokról, a saját céljaid eléréséről.